Welkom bij Adveniat!

Adveniat  is eind 2010 ontstaan uit de Katholieke Bijbelstichting. Adveniat heeft als doel het geloofsverhaal door te vertellen. De naam is ontleend aan de zinsnede uit het Onze Vader: adveniat regnum tuum – uw koninkrijk kome.

Adveniat: Huis voor de ziel voor mensen van nú die hun geloof willen uitdragen in woord, daad, beeld, vorm, actie. We willen het adres zijn voor wie verder wil met de katholieke geloofsrijkdom.

Samenwerking is belangrijk voor Adveniat. Wij werken goed samen met bisdommen, orden en congregaties, met katholieke maatschappelijke organisaties, met het internationale mediabedrijf Bayard (Fr), met collega uitgevers, ontwerpers en mediaproducenten.

Adveniat maakt boeken, maar ook magazines, websites en filmpjes voor jong en oud. Ons verlanglijstje is altijd langer dan onze fondslijst. Het liefst creëren we producten samen met de afnemer. Wij beschikken over een netwerk van auteurs en redacteuren, mediaproducten, vormgevers en drukkerijen.

Onze webshop biedt het gehele Adveniat assortiment aan en zelfs uitgaven van verwante uitgevers. Bij bestellingen boven de € 20,00 (binnen Nederland) is de verzending gratis, bij bestellingen onder de € 20,00 rekenen we €2,95 verzendkosten. Wij beloven dat uw bestelling (indien voorradig) binnen twee à drie werkdagen bij u bezorgd is. De boeken die u in onze webwinkel bestelt, kunt u online afrekenen via IDEAL of door middel van bankoverschrijving. Naar de webshop!

De boekhandel is het kanaal voor vrijwel al onze producten. We willen een zo groot mogelijk bereik voor uw en onze producten realiseren. Alle artikelen van Adveniat zijn te koop in de boekhandel in Nederland en Vlaanderen. Ons fonds ligt bij het CB in Culemborg en bij Christelijk Boeken Centrale in Houten.

Welkom bij Adveniat!

Leo Fijen,
directeur